Ajankohtaista

Nordi rekrytoi

Julkaistu

23.10.2023

Etsimme nyt Projektipäällikköä/Hankekehittäjää Nordin energiseen tiimiin

Nordi on uusiutuvan energian yhtiö. Mahdollistamme energiamurrosta kehittämällä uusiutuvan energian hankkeita. Nordi on perustettu vuonna 2021 ja tiimiimme kuuluu tällä hetkellä viisi henkilöä. Nordin kotipaikka on Taipalsaari, mutta hankkeemme sijaitsevat ympäri Suomea.

Työtehtävät

Työtehtäviisi kuuluu teollisen kokoluokan aurinkovoimahankkeiden hankekehitys. Vastaat hankkeidesi kokonaisuudesta ja tavoitteesi on viedä hanke ideasta rakennusvaiheeseen. Työtehtäviisi kuuluu mm. maanomistajaneuvottelut ja luvitusprosessin läpivienti. Aikataulutat projektisi ja pidät huolta, että kaikki osa-alueet edistyvät. Ohjaat projektitiimiä, johon kuuluu sekä kollegoitasi Nordilta että ulkopuolisia asiantuntijoita.

Tarkka tehtävänkuva muokataan valitun henkilön mukaan.

Odotamme sinulta

  • Erinomaista kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja priorisoida työtehtäviä sen mukaan
  • Kokemusta projektityöstä
  • Korkeakoulututkintoa
  • Sosiaalisuutta
  • Matkustusvalmiutta
  • Etätyötaitoja ja halukkuutta etätyöhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta aurinkovoimasta tai projektinjohtamisesta, toisaalta taustasi saattaa olla myös joltain aivan muulta alalta; tärkeintä on kiinnostus uusiutuvaa energiaa kohtaan, halu ja kyky oppia, sekä jämäkkä ote työntekoon.

Työskentely Nordilla

Nordin tiimi työskentelee ympäri Suomea, tapaamme toisiamme päivittäin tietokoneen välityksellä ja säännöllisesti myös livenä projektien ja tiimipäivien merkeissä. Voit työskennellä yli 80:ssä toimistohotellissa ja/tai kotikonttorilla. Panostamme tiimityöskentelyyn tiedostaen monipaikkaisuuden haasteet.  

Palkkaus

Palkkataso määräytyy valitun hakijan kokemuksen ja lopullisen työkuvan mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi cv:n kera osoitteeseen piia.heikkinen@nordi.fi  
tai liitä ne työnhakulomakkeelle.

Hae paikkaa 5.11 mennessä. Huomaathan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Työn aloitusajankohta on joustava.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Piia Heikkinen 050 5053860.  

Piia Heikkinen

piia.heikkinen@nordi.fi

050 505 3860