Ajankohtaista

Nordin emoyhtiö on myynyt Nordi Offshore Wind Oy:n

Julkaistu

6.6.2024

Nordin emoyhtiö Njordr AS on myynyt merituulihankkeita suunnittelevan Nordi Offshore Wind Oy:n kansainväliselle uusiutuvan energian kehitysyhtiölle, jonka tavoitteena on kasvattaa toimintaansa Suomen markkinoilla.

Lue lisää

Nordi suunnittelee teollisen kokoluokan aurinkovoimalaa Kokemäelle

Julkaistu

5.3.2024

Uusiutuvan energian hankkeita kehittävä Nordi Oy suunnittelee aurinkovoimalaa sekä akkuvarastoa Kokemäen Ronkankankaan alueelle. Hankkeen mahdollistava vuokrasopimus on solmittu alkuvuodesta, ja neuvottelut hankealueen laajentamisesta muutaman maanomistajan kanssa ovat käynnissä. Seuraavaksi hanke etenee suunnittelu- ja luvitusvaiheeseen. Rakennustöiden on määrä alkaa aikaisintaan vuoden 2025 aikana, jolloin aurinkovoimala voisi alkaa tuottamaan uusiutuvaa sähköä verkkoon mahdollisesti jo vuoden 2026 aikana arviolta 40–50 GWh vuodessa. Akkuvaraston koko tarkentuu aurinkovoimalan koon tarkentuessa. Investoinnin arvo on yli 30 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Njordr myy ruotsalaiset merituulivoimahankkeensa Statkraftille

Julkaistu

26.10.2023

Uusiutuvan energian yhtiö Nordin emoyhtiö Njordr AS on yhdessä ruotsalaisen Vindkraft Värmlannin kanssa myynyt ruotsalaisen Njordr Offshore Wind (NOW) AB:n koko osakekannan Statkraftille, joka on Euroopan suurin uusiutuvan energian tuottaja.

Lue lisää

Nordi rekrytoi

Julkaistu

23.10.2023

Etsimme nyt Projektipäällikköä/Hankekehittäjää Nordin energiseen tiimiin. Olisitko sinä tuleva nordilainen? Lue ilmoitus ja hae mukaan!

Lue lisää

Tutustu Nordin kesätyöntekijöihin

Julkaistu

15.8.2023

Nordilla oli kesällä 2023 kolme kesätyöntekijää, jotka kaikki opiskelevat LUT-yliopistossa. Kysyimme heiltä, millaista on työskennellä Nordilla niin opintojen ohella kuin täyspäiväisesti, sekä millaisia eväitä he ovat saaneet työkokemuksen myötä tulevaisuuteen.

Lue lisää

Nordi suunnittelee teollisen kokoluokan aurinkovoimalaa Kristiinankaupunkiin

Julkaistu

7.6.2023

Uusiutuvan energian hankkeita kehittävä Nordi Oy suunnittelee aurinkovoimalaa Lålbyn alueelle Kristiinankaupunkiin. Tekninen lautakunta hyväksyi kokouksessaan 6.6.2023 hankkeen esisopimuksen. Sen myötä hanke etenee seuraavaksi suunnittelu- ja luvitusvaiheeseen. Suunnitelmien mukaan rakennustöiden on määrä alkaa vuoden 2024 aikana, jolloin aurinkovoimala voisi alkaa tuottamaan uusiutuvaa sähköä verkkoon mahdollisesti jo vuoden 2025 aikana 45-55 GWh vuodessa. Investoinnin arvo on yli 30 miljoonaa euroa.

Lue lisää

Piia Heikkinen

piia.heikkinen@nordi.fi

050 505 3860

Nordi Oy
Valtakatu 49-51
53100 Lappeenranta